"
"

Tränings-tips

- Hitta något du tycker är roligt:

Du måste hitta någon sorts träning som du tycker är rolig, annars kommer det inte bli ett dugg kul att träna och de kommer sluta med att du slutar me de för att du inte har någon lust. Dessutom blir det mycket mycket roligare att träna om man tycker att det är kul ist för att de bara är en plåga!


- Bra musik:

Sätt dig och ladda ner låtar/skapa en låtlista med låtar du gillar och som du blir peppad att träna av. Det blir mycket roligare att träna när man har bra musik till.


- Sätt upp ett mål:

Sätt upp ett mål med din träning. T.ex, att du ska få bättre kondition, då kan målet vara att du inom en viss tid ska kunna springa/jogga en bestämd strecka på en viss tid.
Om du har ett mål med din träning kommer du vilja träna för att uppfylla de målet och du blir mer peppad.


- Variera:

Variera din träning så mke de går med sånt du tycker är kul. Då blir det roligare att träna ist för att det blir långtråkigt.


- Träningskläder:

Gå och shoppa riktigt bra träningskläder + skor. Då kommer du bli jätte taggad för att träna.


- Kompisar:

Om du tycker att det är roligare att träna med kompisar så gör de. Gå ihop nåra stycken och bestämm dagar ni ska träna tillsammans. Det blir roligare att träna tillsammans, peppa varandra, och sen kan ni hitta på något roligt efteråt som belöning.


- Tränings-Schema:

Gör ett tränings-schema på vilka dagar du ska träna. Även gärna vilka tider för att de ska bli av, annars kanske du skuter upp det o så blir det ändå inte av. Gör oxå schema på vad du ska träna vilka dagar.


- Belöning:

Ge dig själv en belöning efter varje mål du uppnår om du tycker att det är jobbigt/ tråkigt. Då blir du mer taggad på att uppnå målet.


Tycker ni att de här va bra? Ska ja fortsätta me sånthär, med andra ämnen?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0