"
"

Godnatt

Nu ska jag sova, sätter klockan på 8 imorn så borde ja hinna me nått inlägg oxå, godnatt!


Kvällen...

Hejhej! Jaa, efter videoinlägget va jag typ heeeelt flummig o sprang runt i hela Majas lägenhet o typ hoppa runt där, imiterade folk i klassen o lärarna o javetintevaaad! Hahahaha såå jäkla kul! Sen kom hennes mamma hem så vi hjälpte henne att bära lite grejjor till nån lokal där dom skulle va imorn ;).

Jag kom hem från Maja runt 10 nångång. Gick ner o duscha typ direkt så ja kom upp nu. Imorn börjar jag 10 o slutar 3, sen ska ja rida vid 12 oxå. åker väl vid 9 så jag hinner nog me nått inlägg där på morgonen ;).

Nu ska jag gå o borsta tänderna osv, vi hörs kanske senare annars hörs vi iaf imooorn, puss!


Ahahahaa flummigt...!


Teeest så ni behöver inte kolla :pp


Maat

Vi håller på me maten nu :)). Blir pasta o tomatsååååås med parmesan o parmaskinka ;D mummmms!

Efter de kanske vi sätter på en film eller såå, vi får se!
Hörs senare, puss!


Ooooj!

Hahhahhahhaa! Asso vi gjorde den på min videofy.me sak men tänkte publicera den på majas så vi försökte fixa de men jaa... Den kom upp på min istället... Hehe!
Men ni får kolla på hennes videoblogg på min blogg dåra ;)
Hahaha puss!


Videoblogg...

Vi har suttit o försökt fixa en videoblogg, sen när vi hade fixat de gick de inte att publiceraaaa! Hehe irriterande? Svar JA!

Nej men vi ska fixa middag nu, puss!


Första vb...


Heheh första vb...:S


alohaaa!

Majas fina rubrik ;D.

Vi är ensamma här ikväll så vi ska ha väääärldens myskväll ;D. Jag har brist på fantasi just nu o kommer inte på nåååånting o blogga om! Sjukt störande!
Tänkte göra ''sanningar om mig'' grej men jag kom ju inte på nått så de blev inget av de...
Kanske kan lägga upp lite bilder senare, kanske lite tips osv ;).
Hehe men vi hörs puss!

fiiiina maja!

Hiss/diss

HISS:

- 8:an är öveeeer! :DDDDDDDDD
- Det är typ som sommarlov redan nu för de e bara en städdag o skolavslutning kvar + PRAO!


DISS:

- Vädret?!! De ska va soooooommar! Kalt o spöregn... Neeejtack!


Men jäklar vilken deppdag!

Känner att jag bara har gjort massa deppinlägg idag typ? Men de ändrar vi på! Haha. Men de kommer upp lite typ "hiss/Diss", sanningar om mig osv. Lovar bra uppdatering idag!! Puss!


1 år sen igår...

Igår var det ett år sen du somna in. Vi har många minnen som ja aldrig glömmer, saknar dig men du kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta!
Älskar dig mormor!


@Majas place like always!

Hehe...
Den här dagen har vart helt okej, hkk va dock rätt seg, skulle göra värsta lunchen, vi va i grupper o nästan ingen i min grupp gjorde nått o ja kände mig jätte yr osv. Sen har väl rästen av dagen rullat på lite somvanligt...

Sitter hos Maja nu, vi har snackat massa o ätit lite. Är här hela kvällen så fixar vi middag o lite så :). Imorn blire praooooo, så skönt att skolan e klar nu! Woopaaaa! Vet dock inte när ja börjar imorn oså men mamma skulle till stallet så hon kollar dåå ;).

Vi hörs senare, puss!


R.I.P

Jag kände aldrig dig, har aldrig träffat dig, ändå är jag sjukt ledsen för de som hänt, jag vet precis hur svårt de e när man har förlorat någon! På ett sätt måste de kännas ännu svårare att förlora en vän, bästa vän, en barndomsvän, mycket minnen. Man har delat så mycket tillsammans, pratat om allt, tagit hand om varandra när man haft de svårt. Tänk, hon hade hela livet framför sig!
Jag har förlorat min pappa, min mormor, min gammelmormor, min gammelmorfar, min gammelfarmor... Jag vet hur det är, och även fast man inte har haft så bra kontakt me alla är det hemskt! Nu har man inte heller chansen att byggs upp den kontakten! Om jag skulle förlora en vän, vet jag inte vad ja skulle göra, det är redan för mycket. Om någon av mina vänner skulle gå bort vet jag inte vad jag skulle göra, de är dom som får mig att fortsätta kämpa fast det är svårt.
Det är så sorgligt att höra, att något sånt här har hänt! Tänker på henne, hennes familj, alla nära till henne och alla mina vänner som råkat ut för att ha förlorat en vän som betytt mycket för dom!
R.I.P Klara Lundgren 12.05.30


Hkk

Nu har jag snart hkk. Har precis haft so, kollade på film o hade betygssnack, de gick suuper ;D, bättre än jag hade trott faktiskt!

På hkk blire väl rätt skönt oxå tror ja, om hon inte kommer me typ "oförberett prov" eller nått liknande bara för att...
Nejdå, de blir säkert bra ;).

Efter skolan får vi se vad ja hittar på, har inte planerat nått än...

Vi hörs senare, puss!

Sommras...


Godmorgon

Jag gick upp för typ 10 min sen, satte på
Mig myskläder o satte upp håret lite snappt. Skiter i sminket idag, e så jääääkla trött så de finns inte!
Men min buss går om 10 min så ja måste fixa lite nu, puss!


Godnatt!

Jag sitter o kollar runt lite men just nu erä rätt seegt. Ska sova sen iaf, vill va pigg imorn ju, sista vanliga skoldageeeen! Blir nog en skön dag imorn iaf, torsdagar brukar tom va sköna i vanliga fall. So - blir nog skön lektion, hkk - där meee, svenska - sådär, inte jätte jobbigt, religion - ganska kul grejj vi håller på me/ska göra klart ;).
Jo men de ser väl okej ut. Vi hörs mer imorn, kanske e me nån efter skolan eller så åker ja hem o typ sover, heheh. Nej, kaaanskekanske åker till stallet men de ska ju regna o skit så vi får seee, hörs, godnatt!


Wehoo tagga bra väder...


Dagen

Den här dagen har vart feeeett seg faktiskt ://. Fick veta lite betyg, eller ja, fick veta bilden o typ halft på engelskan... Sen på no'n dissekerade vi, fyyyfan, aldrig mer! Fisk va de oxå så tror ni inte ALLT stank fisk efter de eller? Uuuuuuch!
Efter skolan va Maja lite nere så vi gick hem till henne o snackade lite, finns alltid för dig gööömman!

Sen åkte ja till stallet, blev uteritt idag, galopperade lite i skogen ;). KulKuuul, o hon skötte sig fint ;).

Imorn äre sista vanliga skoldagen oxå, wiiiiii! Har so första o då får ja veta mitt betyg, fett taggad! Hehee, men jag vet att jag har höjt den i höstas o provet gick suuuper så hoppas på B... Får iaf minst C o de e ju okej ;).

Nu ska ja kolla lite bloggar o sååånt, hörs senare, puss!


Stallet

Åker mot stallet nu, he vart hos Maja en stund men ja måste gå så vi hörs mer ikväll, puss!


Onsdag

Den här dagen har inte alls vart så lugn som jag trodde :/, hade dessutom en diskutionsgrej på engelskan som inte gick bra :((.
Aja nu e de iaf Inge jobbigt kvar, bilden ska vi se på film tror ja o no'n sa min lärare igår att vi skulle disikera!! Fyfaaaan, aldrig att ja gör de, så då blir de rätt okej de oxå om ja slipper ;).

Bilden börjar om tyyyp 20. Ska till stallet efter skolan men tror ja e me Maja ett tag först.
Vi hörs puss!


Godmorgon!

Jag sitter i soffan nu o kollar lite halft på tv och har precis käkat lite pannkakor till frukost som blev över från igår ;).

Men jag ska blogga under dagen så vi hörs då, puss!


Wiiiiii :D


Godnatt!

Jag ska sova nu då, Vi hörs imorn, puss!


Ridningen osv

Jag kom hem runt 8 nångång, fick skjuts av mamma. Åkte förbi pizzerian oxå o köpte me oss lite middag ;).
Ridningen gick rätt okej faktiskt! Hoppning idag ju, som jag suuger på! Haha men idag va de faktiskt riktigt kul o de gick mycket bättre än förra gången oxå så de va ju kuul ;).

Imorn äre nästsista skoldagen :D, tror den blir rätt chill, svenska, idrott, engelska, lunch, bild, no. Tyyp bara svenskan som ja vet att vi ska göra nått på, de andra är väl typ fika o betygssnack osv ;).

Nu ska ja soooova! Snart iaf, har sagt typ varje dag den här veckan att ja ska sova sen gör ja aldrig de ändå...
MenMen, kanske gör ett inlägg till idag, annars hörs vi imorn, puss!


Hallooooo!

Jag sitter hos Maja nu, vi kom hit runt 2, fick somsagt sluta tidigare så vi hade i princip ingen syslöjd alls, fick bara veta betyg sen fick man gå typ ;D, i vet ni vad ja fick? B+ :DD wiii! Fick veta no oxå lektionen innan o där hade ja oxå B! Aaaaas glaad! :D hehe!

Men iallafaaaaall, vi har typ bara suttit vid datan, fixat lite me bloggen, snackat, lyssnat på musik osv. Jag har fixat min hkk oxå så nu e den klar - sköööönt!

Åker till stallet runt 4 så ja går nog förbi skolan o lämnar den i hennes fack då på vägen till tåget så har ja de gjort så ja inte glömmer de imorn lixom för dom sätter alla betyg då.
Vi hörs senare, puss!


Maja Afzelius hääär :)

Hejsan! :)

Nu har jag fixat lite här på Linas blogg. Och nu sitter Lina och gör hemkunskapskonpletteringen. Tror att hon konpletterar hälsocoatchen...

Nä men nu till något mer intressantare kanske... Iaf så fick vi sluta en timme tidigare idag :D Såå jäkla skönt. slutade tidigare eftersom att det inte fanns så mkt att göra på syslöjden. Egentligen så skulle vi bara fika och ha betygssnack men min syslöjdlärare hade redan snackat med alla och ja då fick vi helt enkelt gå hem. Så då stack Lina och jag hem till mig :) Har typ bara hållit på med datorn såhär långt.  Tror att Lina ska till stallet kl. 16.00 därnånstans. och nej fråga mig inte vilken häst hon ska rida eller om hon ska göra dressyr, galopp eller vad det nu heter. Kan inget alls om sånt :P

Nä men nu ska jag blogga på min egna blogg ist. Klicka på bilden för att komma till den:
image description


Svar på min mongokompis's komentar.. ;)

Maja den bäste Kärki om Veckans planer:

Hallå där ! Jag älskar skumbanan och jag älskar diiiiiiig asså jag ville bara skriva att du är så jävla underbar Linis pinis och Elsi pelsi också och Hannis pannis och Magdis pagdis! Vi måste ta och träffas snart och bada i ett bad med snorkeåkor! Nej men hugvudstabadet! Din blogg är så sjukt bra Linsen jag har läser den typ 24/7 nej men minst 7 ggr per dag! Jag vill att du ska veta att en gång när du sov väldigt djupt så stoppade jag in mitt finger i din näsa och tog en snorkråka för jag ÄLSKAR snorkeåkor mohahaha nej jag skoja men jag har väldigt tråkigt men vi ses i dom gröna snorkråkängarna! Bye bye kära vän! Love you bejbee


Svar
: Hahahahahahaaaa du e så stöööörd! Men ja de måste vi, på lööööördag?? Fast de ska regna dåå :((. Men vi fixar nått, puss på diig beboo!♥


Jag och Maja! ♥♥♥♥♥♥


Hos majaaa

Jag sitter hos Maja nu me henne o Tora :), vi har no om typ 20 min, ska säkert kolla på nån seg film. Sen äre slöjd o då ska vi typ fika o så tror jag att ja får veta mitt betyg oxå ;). Ska fråga om ja får göra hkk så slipper ja förhoppningsvis läxhjälpen ;).

Vi sitter o lyssnar på musik nu sen ska vi väl gå tillbaka snart, puuuss!


Godmorgon

Godmorgon alla fina!

Jag vaknade jätte trött idag me, + att mitt fönster va öppet så de va iiiskallt i mitt rum...

Jag ska iaf gå ner till bussen om typ 10. Matte som första, men de blir nog en rätt lugn lektion.

Nej ja ska gå o fixa de sista, puss!


Sovaa

Jag har vart såjäääkla trött idag så ja ska borsta tänderna nu osv. Sen blire sängeeeen! Morgondagens planer vet ni ju redan.

SKA blogga bra under scen imorn oxå! Har iaf fixat ett tidsinställt me lite mer bilder på mig o majjsiii som kommer upp vid 12-13? ;). Sen blire nog en rätt chill dag i skolan oxå, matte, svenska, hl-tid/klassråd, lunch, no, slöjd. E typ bara svenskan de finns nått att göra på, kollar säkert nån tråkig fysik film på no'n, matten vet ja inte, sista så vi lär knappast hinna börja me nått, hl-tiden snackar dom bara somvanligt, o slöjden e de fika o betygssnack ;).

Nej men om ja lyckas somna i tid så kanske de blir ett morgoninlägg oxå ju ;). Heheh puss o godnatt!


Hkk!

Fuuuuuuuuck, jag har en hkk-kompletterings-grejj av en uppsats, som ja tror ska va inne på torsdag! Åååh, sista läxan, men ja orkar inteeee! Får kanske bli läxhjälp imorn då, faaaan va trååkigt! Eller så kanske ja kan få göra den på syslöjden för där finns de inget att göra nu ;). Hoooppaas!

Sen äre INGEN läxa/prov/inlämning kvaaar! :DD wiiii!


Hiss/diss

HISS:
* Att de snart e sommarlooov! :D

* Att de här sommarlovet kommer bli gryyymt!

* Jag troooor jag har höjt mina betyg sen i höstas ;D. Iaf i nåra ämnen ;)

DISS:
* Alla insekter o kryp på sommaren :S

* Att ett antal personer gör mig på så sjukt jäkla dåligt humör, hatar såna människor som precis ALLTID tror dom e störst, bäst o vackrast, dom tror att alla alltid vill va me dom osv. Hehe men NeeeejTack!

* Glass! Eller de e gott ibland, men de e så kallt o sen smälter de ju så fort o jag äter långsamt! :p...


Feeel

Rubriken blev "veckans planer", men sen ändrade ja o skrev ända fram till sommarlovet, men ja glömde ändra rubriken :pp. Hehe va bara de ja skulle säga, chaooo!


Veckans planer

Tisdag:
- Skola
- me Maja (?) :)
- ridaa :))

Onsdag:
- Skola
- me Maja (?) ;)
- dressyr

Torsdag:
- sista vanliga skoldagen! :DDD
- kaaanske stallet?
- Inga planer

Fredag:
- PRAO
- inga planer

Lördag:
- Stallet
- iinga planer

Söndag:
- träffa nån kompis?
- chillaaaaa

Måndag:
- PRAO
- inga planer

Tisdag:
- PRAO
- ridning

Onsdag:
- leeeeedig :D
- ridning (?)

Torsdag:
- Städdag osv. I skolan
- va me nån kompis eller åka till stallet

Fredag:
- skolavslutniiiiing! :DDDDDDDDDDD

Ååååh längtar! Btw. Så ska ja PRAOa i stallet, men de orkade ja inte skriva på varje PRAO-dag...


Lagar maaat!

Heheh duktig cheeey! ;D. Jag lagar mat nu, kom hem från Maja runt halv 8 tror ja. Vi snackade massa tjejsnack o fixade sen bådas bloggar lite sådär ;).

Jag ska gå o kolla maten nu, den e i ungnen såååå...
Lägger ut lite "veckans planer" osv. Senare, puss!!


Nytt!

Har fixat headern o bakgrunden nu. Ville ha nått enklare, känndes så mycket innan ;p. Vad tycker ni? Jag blev iaf rätt nöjd tror ja ;).
Jag e kvar hos Maja, men fick precis ett sms att ja skulle hem för vi ska ätaaaaa, så ja ska väl gå snart. Blir nog en promenad hem då för ja tror inte bussen går förns om1 timme typ :p.

Dagen har iaf vart rätt skön, har dock vart sjukt trött och pigg på samma gång? hehe jobbigt! Iaf, fick veta på so'n att provet hade gått jätte bra o jag lär ju ha höjt mitt betyg en del sen i höstas!
Men nej, vi hörs, puss!
image description

Jag och Maja! ♥♥♥♥♥♥


Hos majaaaa

Jag sitter hos Maja nu, vi kom hem hit efter skolan, o sen dess har vi ätit lite o snackat massaaaa! Verkligen om ALLT, så skönt! Nu sitter ja o bloggar lite snabbt medans hon spelar gitar o sjunger fint för mig ;D. Ska fixsa ett inlägg med massa bilder från i typ onsdags när vi va ute o fota lite, sen ska vi väl hitta på något, sjukt tråkigt väder ute dock så vi går knappast ut... Vi kanske fixar en sak på hennes blogg förästen;).
Men nej ja ska fixa bildinlägget nu, hörs senare, puss!

Världens finaste maja! Love u girl!
Klicka på bilden för att komma till hennes gryma blogg!

Nooooo

Har NO NU, vi sitter o kollar på en film om typ...rymden slash nånting annat? Seeeegt! Dagen har väl vart okej, vart sjukt trött baraa... Men idrotten va nice, o jag fick veta mitt betyg oxå ;). Rätt okej faktiskt, eller nej, men för att va mig så ;). Nu har vi bara so kvar efter de här, sen slutar vi ;).

Tror ja e me Maja ett tag efter skolan, sen har ja en sista hkk grej kvar oxå. Bara 3 vanliga skoldagar kvar till sommarlovet oxå! Taaggaaaaaaa! :DD

Men vi hörs senare, puss!


Hej och förlåt för sämst uppdatering!

Jag har verkligen inte haft tid den här helgen!
Igår vet ni ju, o idag har jag vart i stallet hela dagen. De Gick okej för vårt lag, ingen placering dock...
Kom hem runt halv 8, åt middag o nu har ja precis duschat, rakat mig, smörjt in mig me bodylotion o hela köret - frääääächh! Tänkte målat naglarna oxå men ja orkar inte, får bli imorn.

Nu ska ja bara fixa fram lite grejjs till imorn sen ska ja sova, så sjuukt trött!

Imorn blire skola, sen om de e bra väder kanske ja o Johanna (kaaaanske Maja oxåå?) drar o badaaar ;). Annars hittar vi kanske på nått annat eller så kanske ja tar o tränar lite. Blir alldeles för sällan nu...

Vi hörs iaf mer imorn, ska försöööka hinna me bloggning på morgonen, puss!


Godmorgon

Jag åker till stallet nu sen får vi se när ja kommer hem. Vi hörs då iaf, puuuuusss!


Gryymt sverigeeeeeeeeee! :D

Wooooopaaah! Vi vaaaaaaaann! :DDDD

Och vi fick poäng av ALLA länder, utom Italien? Hahah va tänkte dom me?, men gaaaaahh va gryyymt!

Jag ska iaf sova nu. Åker till stallet imorn vid 9 tror ja så ja e väl där runt 10. Ska fixa lakanen i min säng nu osv. Vi hörs imorn, puss!


Wiiiiiih de går bra nu! :DD


lite skön musik



Ahahahaaa

Herregud, Turkiet vilket skämt?!! Ja döööör va säämst, hahahahaa!! Sverige är typ den ända bra? Förutom Ryssland ju, dom e ju gryyyyyymma ;D! Sen va de nån till som va bra men de kommer ja inte ihåg vilket land ;p.

Jag ska iaf kolla klart, va rätt kul iår, man slipper ju allt jävla snack imellan som typ brukar va annars? Sen ska ja nog sätta på en film sen sova. Blir stallet imorn o hejja på ponnydressyren i allsvenskan ;D
Vi hörs senare, puss!


Dagen

Ja har tillbringat hela dagen i stan, gått runt i typ aaaaaalla affärer o letat avslutningskläder. Tänkte ha klänning först, men ja hittade ingen o ja orkade inte leta mer efter de, så de blev ett par färgade shorts o en vit söt "blus", blir suuuuuper ;)). Fattas bara skor nu o kanske lite smycken eller så ;). O sen fick ja me mig en bh/topp hem oxå från bikbok.

Kom hem runt halv 8 o nu ska ja käka middag sen kolla på eurovision TROR ja, tycker de e astråkigt men ja vill se slutet iaf ;). Hörs senare, puss!


I onsdags tror ja...?


bilder från valborg, del 4


Lördag

Vaknade runt halv 11, har bara käkat frukost o städat lite den dess. Ska ner o äta lite lunch nu sen åker ja me syster o kollar lite avslutningskläder ;).
Gjorde båda tidsinställda igår som ja tror kommer upp under dagen så ni får nöja er me de tills jag kommer hem igen. Ska fixa mig oså nu, hörs, puss!


just nuu...

Ligger i ssängen o lyssnar på lite musik o bloggar. Har kollat på new girl o ja ska sätta på nått avsnitt av gossip girl snart, föööör länge sen nu! Men ja får daaaaamp på swefilmer.com för man kan inte se slutet på vissa avsnitt/filmer, suger!
Men jag har iaf som ni ser lagt upp lite mer bilder från valborg, har även gjort ett tidsinställt me de sista som kommer upp imorn ;). Nej men ja ska fortsätta me de ja gör o sen blire gossip girl då, puss!


Bilder från valborg, del 3


den här johanna! ;D

Bara 4 vanliga skoldagar kvaaaaaar :DDDDDDDD


Hemma, myskväll

Min dag har vart gryym! Efter skolan tog jag en promenad hem me Johanna ist för att sitta o svettas på en varm proppfull buss - skönt! Vi gick förbi bonäs oxå o bada benen lite ;)). Va sjukt varmt i vattnet så vi kanske åker dit o badar imorn ;)!

Iaf, runt 6 följde ja me mamma till ängsjö o typ hade picknick me Antons klass o alla familjer, va sjukt långtråkigt men ändå rätt mysigt. Sjukt varmt o jäkligt mycke mygg bara...

Nu ska ja fixa fram nått gott o sen blire myskväll me film osv! Ska fixa maaaaassa kuliga inlägg, tidsinställda osv.
Men nej vi hörs mer under kvällen, pussss!


Wiih, helg!

Engelskan gick bra, såååå skönt!! nu e de bara nåra min kvar o vi sitter bara ute o gör typ ingenting, slutar 3 så typ nu. Åker hem direkt tror ja, eller nej juste ja ska till bonäs me Johanna först ;). Men nu ska vi in igen, hörs när ja e hemma typ, puss!


Så skönt!

Vi fick komplettera so-provet nu på lektionen, o min lärare sa att de blev jätte bra så de e skönt! Slipper tänka på de nu! Har iaf musik strax o sen engelska redovisning... Ååh ja vill inteeee! Men ja måste, nån gång måste man ju lära sig att stå o prata framför folk ju? Lika bra o bara köra... Vi får hoppas att de går bra, värsta som kan hända e väl att ja på nått sätt lyckas göra bort mig totalt o sen går hela skolan o snackar om de, men vafan de kan ja leva me ;). Har mina vänner så ja skiter i va andra tycker o snackar om ;).

Nej vi hörs, pussss!


So

Vi har peesis haft lunch, satt ute o sols för de mesta me tjejernaaa. Vi har iaf so nu, sen äre 2 lektioner kvar sen slutar vi 3 :).

Men vi hörs, blir jätte tråk update när ja e i skolan för de finns typ inget att skriva om :p.
Puss!


Matte

Vi sitter o löser problem typ, har 3/5, de andra går typ inte, eller ja har försökt me den ena men de går inte, o den andra fattar ja inte :pp

Hade iaf spanska först, fick veta att jag har A ;)). Wiii! Har lunch om 35, sen äre so, musik o engelska.
Sista vanliga veckan nästa vecka oxå ju! Bara 4 vanliga skoldagar då, sen har ja PRAO på fredagen, sen måndag o tisdag veckan efter, sen på onsdagen e man ledig, sen torsdag e typ städning osv. Tror de e halvdag oxå, sen på fredagen 8 juni e de sommarloooooov :DDDDDDD Iiiiihh lyckaaa! :D

Men nej ja ska fortsätta me matten nu då, sen försöker ja hålla uppdateringen uppe under dagen ;). Puss!


Matte nuuu

Har matte nu o sen rast, men jag börjar, vi hörs, puss!


Men Norge vafaaan!

Världens sämsta imitation av vårt bidrag förra året. + att låten suuuuuger!
Fan kom på nått egeet??
Loreen är sååå mycke bättre än alla andra, haha alla andra länder har ju verkligen sämst musiksmak? Herregud, Eurovision suuuger!


Sova

Ska gå o borsta tänderna nu sen ska ja sova. Blir vanlig skola imorn, engelska redovisning sista... Sen åker ja hem tror ja, eller så e ja väl me nån ett tag. Ska iaf till ängsjö sen för nån "familje/klass-fika" för Antons klass... -.-' Tror de skulle sluta vid 8-9 typ så sen åker ja väl bara hem o chillar me film osv.

Men nej ja ska träna en sista gång på engelskan nu, hörs mer imorn, puss!


Engelskaaa

Har övat lite på
Min engelska redovisning. Går rätt bra, kommer dock bli värre imorn när ja ska prata för andra... Haaatar att prata inför grupp -.-'
Aja de löser sig, ska bli skönt o få de gjort iaf.

Nu ska ja plugga lite till, sen smörja in mig me kräm igen o sen stretcha min höft som fortfarande känns efter igår.
Sen ska ja väl öva lite mer engelska o sen kolla om de e nått kuliigt på tv ;). Vi hörs, puuuuuusss!


Bränt mig...

:///, men även fått lite färg tror ja, ser iaf ut så just nu ;). Har dock bränt typ hela högerarmen + nacken som ja tror ja brände när vi va på slammetorp för de e typ "format" som tröjan ja hade på mig :/. Jajaa, inget o göra åt nu. Har iaf smörjt in mig me bodylotion så blir de iaf inte lika torrt o förhoppningsvis flagnar ja kanske inte, iaf inte lika mycket? Hoppas!

Aja nu ska ja iaf sätta igång me engelskan, dööö! Har redovisning imorn, och jag får inte läsa av från pappret... Wehoo... Jaja lika bra o sätta igång me skiten, vi Höörs, puss!


Så jäkla skönt!


Solaaa

Dagen va varm o ganska jobbig men de va rätt kul ändå, vissa grejjer iaf ;). Hade dock rast i typ 1 timme o de va sjuuukt varmt i solen o massa myggor i skuggan... Men ja o Tora låg o sola lite iaf, tills nån som ja inte vet vem de e kom o skrämde oss medans nån typ filma... Men vi struntade i de o fortsatte sola ett tag till.
Vi slutade iaf vid 1 sådå va de bara o sätta sig på den sjukt varma bussen, dom har INGEN luftgrej på bussarna på sommaren?? Iaf, ja kom hem halv2. Har precis bytt om till bikini o nu ska ja ut o solaaaa, grymt skönt väder, hörs senare, pussiiiiii!


Drar nu

.


Godmorgon!

Sitter o käkar pankakor till frukot nu! Mummms! Jag gick upp typ halv 8, satte upp håret lite snappt, klädde på mig o sket i sminket ;p.
Ska käka upp nu o sen fixa matsäck sen åker ja o möter Maja kvart i 9 ;).

Men vi får se om jag hinner me ett inlägg till, annars får ni hare bra tills jag kommer hem vid typ 2, för de lär ju iiiinte finnas nått internät där i skogen ju...

Hahah men hare braa, puss!


Hej onsdaaag

Har haft en grym dag Ida! Efter att ja fixat lite tidsinställda så drog ja o Maja ner till klipporna o fota lite ;). Dom bilderna får ni troooooligen i helgen när Maja har lagt upp dom ;)). Iaf, sen åkte ja till stallet, red dressyr på Charlotte, gick inte sååå bra, ville inte riktigt göra de jag ville... Gick o "gunga" me huvet i traven, ville inte alls ha de stilla..., sen i vänster galopp bröt hon av heeela tiden typ, vad jag än gjorde, likadant i början i höger men sen blev de bättre ;). Efter de stannade ja o kollade på lektionen efter som hoppade, sen lektionen efter de oxå o sen början av storhästdressyren :)). Ville få sjuts av mamma hem o hon skulle rida så jaa, då kollade ja lite lektioner sålänge ;)).

Aha sen vid kvart över 8 nångång åkte vi hem, förbi affären oxå o handla lite grejjs till mig eftersom ja ska ha nån ute dag grej i skolan imorn... Rätt chill faktiskt, tror ja... Börjar 9 iaf så får lite sovmorgon o sen slutar ja halv 2 ;)).

Men neeej, nu ska ja stretcha min höft som jag lyckades sträcka när ja red? Hehe.. Sen ska ja väl fixa mig oså sen sova!
Juuuste hade shorts på mig idaag, sjukt skönt! Tror de lär bli de imorn oxå, folk snackade dock om föstingar men vafan, de blir ju sjukt varmt me typ Mjukisbyxor lixom? Aha vi får se, försöker blogga lite på morgonen oxå, puss o godnatt!!!

Ni får eeeen bild från idag som Maja har lagt upp sen får ni fler senare i veckan, hoppas ja!


Hahah gryyym ju!

Haahaha va söta! Menn låten e ju skön ju! ;)


Ridningen igår

Jag fick charlotte o vi red ut i skogen hela lektionen! Myyyys, o sjukt kul va de ;)). Vi va i 2 grupper o ena gruppen skritta runt en liten runda i skogen medans andra galopperade upp för en backe, som kom man till backen, så galopperade vi upp där o sen skrittade vi runt o ner till början av backen igen o sen gick de runt så ;).
Första gången började hästarna framför mig typ ''småstegra'' så charlott backade i världens fart o ville inte alls gå fram, men sen när vi väl kom iväg gick de himla fort! Hon sparkade bakut ett par gånger lite här o där, sen sista gången precis när linda ropade att de såg bra upp fick hon världens flipp o drog iväg o ''hoppade'', sparkade bakut osv. Kom åt nån gren me hjälmen (?) typ, så den där lilla knoppen högst upp e halvt trasig nu... hehe!
Nej men vi rider ju inte ut speciellt ofta så de va grymt kul faktiskt ;)

This/That - sommar

Bada / Sola (fast om ja e utomlands i nått vaaaaamt land där vattnet e riktigtriktigt varmt badar jag hällre, men här i sverige e vattnet alltid iiiiskallt -.-)
 
Isglass / Mjukglass

Humlor / Getingar
(inget av de, haaatar alla kryp o insekter, verkligen de ända dåliga me sommaren...)

Cykla / åka buss (bussarna e alltid skiiiiiitvarma?!)

Men ja de va typ de ja kom på, hörs när ja kommer heeem, puss!


designen...

Kände för lite mer färger nu på våren...
Så de fick bli såhär ;)). Hahah myyyyycket mer färger än innan ju ;p.

Iaf, jag har gjort ett tidsinställt om ridningen igår som kommer upp runt halv 6 tror ja ;)).
Kan fixa ett till nu faktiskt, höörs, puss!
image description
MyHeart♥


@Majas place

Helloooo!
Sitter hos maja nu o vi typ chillar o fööööörsöker göra svenska läxan ;P.
Dagen har vart nicee, inge jobbigt...
Ska åka till stallet runt 4 tror ja så blir de nog dressyr på charlotte :). Juste kan fixa ett tidsinställt inlägg om ridningen igår, sjukt kul va de! ;D

Haha, vi hittade den här, känner ni igen errrrr? ;)


Går nu

Ska börja gå ner mot bussen strax. HALVDAG Ida! :DD Så jag har bara svenska, idrott o engelska ;D sen troooooor jag att jag e me Maja ett tag? Kanske fotar lite... Vi får seee ;)). Blir en skön dag ida iaf, sen imorn har vi nån "sammarbeta-övnings-dag" så vi e ute hela dagen sen slutar vi halv 2 typ ;)).
Men nu måste ja gå, puss!


Nej jag orkar inte!

Jag har skrivit världens inlägg om min dag, t"ridningen osv. 2 GÅNGER NU, men såfort ja trycker lixom tillbaka till själva grejjen (på appen nu då) så e allt borta. Så nu orkar ja inte skriva om allt igen, ja skriver om ridningen imorn, ska kolla lite bloggar oså nu sen sova, godnatt!


bilder från valborg, del 2


Läxhjälp

Sitter på läxhjälpen me Johannes, Maja o Johanna :)) vi sitter mest o snackar o lyssnar på musik, men lite hkk har ja hunnit me iaf ;)).

Ska till stallet sen, tar 25 tåget tror ja.
Möter magda runt 5.

Men nej vi har kul här, höörs, puss!


Trååk

No nu, sitter o kollar på en fysik film som e sjukt tråkig. + att hon sitter typ rakt mot mig så hon ser om ja gör nått annat...
Har iaf bara slöjd efter sen slutar ja. E på läxhjälpen me Maja o sen åker ja o möter magda i Hufvudsta.
Hörs senare, puss!


Matteeee

Jag gör ingenting just nu, eller ja, sitter o kollar fb o lite bloggar o shit. Är klar me kattungegrejjen o vikarien säger att jag ska jobba i matteboken, vilket jag tycker e himla onödigt eftersom vi nog inte jobbat i den EN ENDA LEKTION med den läraren vi har nu. + att den då ligger i mitt skåp o jag orkar inte gå o hämta den.

Haha sjukt onödigt inlägg men jag har tråkiiiiiigt, puss!


Tisdag, bra dag

Helloooo!
Tisdag Ida, o dagen börja super om man bortser från att jag somna om när ja stänkt av väckarklockan. Men jag fick reda på en sak precis innan ja åkte så nu e de nääääästaan bestämt :DD kommer bli grymt!

Har sköna lektioner idag oxå, o sen blire stallet ;D

Vi hörs senare, ska försöka hålla uppdateringen uppe under dagen, puss!


Sova

Tänkte vara Pigg imorn o inte försona mig som jag gjorde idag så nu ska ja fixa mig. Borsta tänderna osv, sen ska ja sova. Försökte kolla ett avsnitt av gossip girl men de laggade efter mindre än halva o sen gick de inte o kolla med. Fuck swefilmer.com! Sjukt dålig kvalité!

Nej men jag ska sova nu, puss!


ny design

Är sjukt trött på den jag har nu, känns typ grå o tråkig... hehe, nej men ja ska fixa en ny snart,
får se om jag hinner den här veckan annars blire nästa :).
Heheh, de va typ de ja skulle säga... puss!


veckans planer

Måndag: Skola, plugga engelska
Tisdag: Skola, läxhjälp(?)/va me maja, stallet, plugga...
Onsdag: Skola, va me maja (?), stallet
Torsdag: Skola, stallet (om ja gör engelska redovisningen på onsdag,
annars gör jag den på fredag o då blire plugga ist.)
Fredag: Va me maja (?) FOTAAAA! Hallåååå maja de va feeett länge sen?!, inga planer
Lördag: Åka ut till morfar tror ja...
Söndag: Stallet

Jaa, så ser min vecka ut, hörs senare för nu måste ja fixa engelskan, puss!


Engelskaaaa

Ska väl börja me engelskan nu dåå... Såg att de nog va ett till fel så ja får väl skicka den till mamma igen så hon får skriva ut en gång till. Måste ju göra de idag isf så de e bara att sätta igång.
Ska föröka uppdatera mycke bättre under kvällen, kommer bli grym updatering efter den här veckan. Bara den här som e jobbig, sen e de chill!

Men jag ska hämta datan nu o fixa engelskan vi hörs, puss!

Taggaaaaaa


Dagen

Min dg har vart grymt skön faktiskt! So provet gick bra osv. Blev dock halvslarvigt på slutet för vi va tvivla o lämna in.. Slutade iaf en timme tidigare, alltså 2 för vi hade ingen no ;)). Så jag åkte hem direkt, fixade lite mackor oså, sen bytte ja om till bikini o satte mig ute på balkongen en stund! Jäklaar va skönt väder de har vart, va över 30 grader i solen!! Iaf på min balkong, hehe ;)).
Sen gick ja ner o duscha, smörjde in min me bodylotion, målade tånaglarna osv. Ska plugga lite engelska nu om jag hittar den, kom på att jag skrivit fel på en sak.. Hehe men ja får fixa de på nått sätt. Men ajaaa, ska leta upp den nu, pusssss!


Godmorgon!

Har matte nu men vi e klara me kattungegrejjen o vi har vikarie, precis som hela förra veckan oxåå, o han har inget vi kan göra så får typ sitta här o chilla...
Har spanska efter de här, sen idrott. Sen äre lunch o efter de tror ja bara ja har so prov o sen slutar.
Åker hem o pluggar engelska då o kanske tränar lite om ja har lust. Vi Höörs!


Godnatt

Har verkligen suttit o pluggat so HELA dagen! Typ lite småpauser då o då men jag har ändå suttit med de framför mig heela dan! Hoppas de går bra imorn nu då annars har ja ju gjort allt helt i onödan!

Imorn blire skola, sen tror ja vi slutar tidigare för vi skulle typ ha so provet på no'n o den sluta efter de tror ja... Aja vi får se, ska iaf hem o plugga engelska redovisning sen.
Men nu ska ja sova iaf, försöker blogga bättre imorn, puss!


:DD

Blir en paus från plugget nu så
Sätter ja mig i solen ist! Tycker dock de kändes varmare imorse o då va de bara 18 grader... Hehe men aja, e ju halv-skugga just nu så de e kanske därför! Men blir en liten paus nu iaf, hörs senare!


Ååh ja orkar inteee

Sitter ute i bodegan me so'n nu. Känns som om jag har missat nått... Sen måste jag få in allt i hjärnan oxå -.-'
Aja jag får väl fortsätta, vill bara bli av me skiten!
Hörs nångång under dagen, puss!


Godmorgon

Vakna typ nyss av att mamma kom in o fråga om jag ville rida privatlektion, men sa nej för jag måste plugga :((. Sen vet ja inte vilken häst ja skulle vilja ha heller eftersom Oscar e på bete osv. Kom på sen att jag kanske kunde tagit på gibsy eftersom ja ska rida program på henne sista gången, men jag måste plugga idag så de får bli en annan helg.

Jag ska iaf gå upp o äta frukost nu, sen ska ja städa mitt rum o sen plugga...
Vi hörs, är inte på super humör idag, känner mig lite nere typ så kanske inte blir bästa uppdateringen men nåra inlägg lär de bli ;). Hörs!

Miss u! <3


Godnatt

Jag har bara kollat gossip girl resten av kvällen. Sjuukt störande för på vissa avsnitt kan man inte se slutet, de liXom spolar förbi de o så slutar de ist 5-10 innan -.-'
Jag ska iaf sova nu, blir plugg imorn. So provet på måndag, Wehoooo...

Aja, vii hörs imorn, sov gott!


Dålig uppdatering...

Har inte alls haft nån lust att blogga idag.
Åkte iaf till stallet vid 12 så va där runt 1. Kollade när dom red osv. Va sjuuukt varmt ute oxå - niiiiicee! ;).
Sen åkte ja o syster o fixa lite gott inför kvällen, sen lagade vi mat, åt o kollade på tv typ.

Har kollat nåra avsnitt av gossip girl o de ska ja fortsätta med, vi hööörs!


lite frågoor

1. Hur gammal är du om fem år?
19

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
johanna

3. Hur lång är du?
161 cm?

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Raice your voice, men såg inte hela för ja somnade...:p

5. Vem ringde du senast?
mamma tror ja

6. Vem ringde dig senast?
hittar inte mobilen så ja kan inte kolla o jag kommer inte ihåg...

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
hittar fortfarande inte mobilen

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

bror på om de e mycket man ska säga så man inte orkar skriva de på sms, men ja gillar båda :P

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta om de räknas så?

10. När såg du senast din mamma?
igår

11. Vilken ögonfärg har du?
typ gröna

12. När vaknade du i dag?
halv 11 tror ja

13. Vilken är din favoritjulsång?
vet intee

14. Vilken är din favoritplats?
Aruba!

15. Vilken plats föredrar du minst?
Begravningar

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
men hur ska ja veta?

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
jag är barn…?men typ mörker tror ja

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
typ när ja o johanna satt ute igår o skrämmde upp varandra ;D

19. Hur stor är din säng?
120

20. Har du stationär eller bärbar dator?
bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
med, eller typ mjukisshorts o linne

22. Hur många kuddar har du i sängen?
ja vet inte

23. Hur många landskap har du bott i?
om inte huddinge och järfälla ligger i samma landskap har jag bott i 2

24. Vilka städer har du bott i?
typ huddinge om det e en sad? Annars har ja bott där o sen nu typ i en förort...

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
men de bror ju på vart man e men de e skönast med strumpor iaf

26. Är du social?
Bror på vad jag e på för humör... hehe

27. Favorit glass?
gillar inte glass så mycket, de e så kallt o sen smälter den så man måste äta fort o jag äter julångsamt... hehe,men calippo shots typ ;))

28. Vilken är din favoritefterrätt?
kladdkakaaaaaa :D

29. Tycker du om kinamat?
jaa, men inte allt :p

30. Tycker du om kaffe?
naee, men ja gillar lukten ;))


godmorgon

Jag vaknade för kanske en halvtimme sen, o nu vakna johanna;). Men ja ville intevecka henne, hehe...Lånade iaf hennes data så ja hade ku ändåå ;). Min buss går 12:08 o då åker jatill stallet så jag r väl där vid 1 ;). Sen måstejag hem efter de o ta hand om molly ;P.

Ja lite så ser väl mina planer för dagen ut änsålänge :pp, får se vad som händer seen ;).
Ska fixa nått tidsinställt inlägg till er medans jag e i stallet ;), höörs!

Fiin johanna! :D


Utee

Sitter ute på Johannes balkong nu o har de myys! ;). Vi fotar lite osåå ;). Men ja, jag har inge mer o säga just nu, vi hörs, puss!


Gossip girl

Vi sitter o kollar på gossip girl nu me massa chips, godis osv. Myyys! Hon har vääääärldens skönaste typ "sackosäck"! Åååhh ääälskar deen! ;).
Men vi ska fortsätta kolla, puuuuss!


Shoppingen

Ni får bild på de jag köpte nu då ;).jäääätte fina bilder, proffsfotografen juee ;)


sover häär

Sitter hos Johanna nu, vi kom hem från stan runt 6 kanske? Fick med mig ett par jeans he från salt och sen nåra trosor från cubus. Kanske visar bild senare om ja orkar, är inget jätte intressant men kanske gör de ändå, vem veet? hehe...
Vi har iaf nyss käkat middag, sover här i kväll, Blir filmkväll, myyys;).
Men nej, vi höörs, pussss!


@Johannas place ;)

Vi sitter nu o fixar Johannas Facebook ;). Tror vi åker till stan vid 2 kanske ;)). Men vi hörs för nu ska ja hjälpa Johanna, puuuuuuss!

Fiin!


Mot johanna

Jag ska fixa lite grejjs nu o sen åker jag till Johanna :). Vi e där ett tag, ska hjälpa henne med o göra en sak o sen åker vi väl in till stan o shoppar lite ;).
Blir säkert nått inlägg när ja e hos Johanna, annars hörs vi när ja kommer hem. Pusss!


Godmorgon

Gick upp precis, somnade väll vid 3 inatt så e as trött just men blir väl piggare när jag har duschat ;).
Vi hörs i'm en stund, puss!


20 grader på måndaaaag ;DD

Och ja ska sova nu, godnatt!


So'n klaaaaar!

Åååh va skönt! Äntligen skrivit klart so'n, nästan 3 sidor blev de, FATTA VA JOBBIGT ATT SKRIVA DE FÖR HAND SEN! Aja nu ska ja bara lära mig allt utantill oxå... Men de tar vi på söndag!
Shiiit va bra att Johannes förklara hela skiten för mig annars hade ja fan inte kunnat ett skit!

Men nu ska ja bara kolla klart på ett avsnitt av gossip girl som jag började på innan so'n o sen ska ja sova. Ställer väl klockan på 9 imorn, ska duscha o fixa mig sen åker ja vid halv 12 ungefär tror ja. Åker till Johanna då så e vi där ett tag o sen åker vi in till stan ;).
Men nej vi hörs mer imorn, godnatt!


So

Nu sitter ja o håller på me so'n som vi har prov på på måndag... Men vi har fått grymt bra information om hur provet kommer va osv så de blir lätt att plugga iaf ;)). Vi ska skriva en uppsats om 1:a världskriget och har fått ett papper på vad man ska ha med så nu sitter ja o försöker få årdning på de så kn jag bara försöka komma ihåg vad jag skrev sen när ja ska skriva den på provet ;).

Har planerat klart morgondagen nu, iaf halft ;). Blir troligtvis först att vara me Johanna hos henne, sen åker vi kanske in till stan senare om jag får tag på lite pengar....

Men ja ska skriva klart nu o sen kolla nåra avsnitt av gossip girl, hörs!


Dålig uppdatering...

Har knappt vart hemma på hela dagen o inte haft tillgång till internet häller så de e därför ja inte har bloggat.

Åkte iaf till stallet, hjälpte mamma o fixa lite bommar när hon tömkörde, sen åkte vi o kolla på lite saker. Finns hopp iaf, får hoppas att dom ringer!
Sen åkte vi till pappas grav o fixade lite fint ;).
Sen va vi hemma o åt lite sen åkte ja o mamma o kolla när davina hopptränade här ganska nära oss ;)).

Kom hem vid halv 8, har precis käkat o håller nu på att planera morgondagen lite ;). Är iaf me Johanna o Maja, sen får vi se vad vi hittar påå ;)).

Men nu ska jag faktiskt diska så kanske msn kan tjäna lite pengar... Hehe ;))
Men puuuss!


Godmorgon

Jag vakna runt 12, gick upp o käka lite frukost osv. Maassa frukt blev de ;)).
Har precis fixat till lite i mitt rum o nu blire en snabbis ner till stallet ;).
Hade inte tänkt följa me egentligen men vi ska kolla på de där ja pratade om på vägen hem o då vill jag följa me :)).

Vi hörs när jag kommer hem då, puss!


Godnatt

Har suttit o kollat massa avsnitt av gossip girl, iiinte alls standard... Ska sova nu, sjukt trött. Blir update imorn, puss!


ridningen

De gick okej i början, men sen börja hon tränga innåt o tog inte alls min högerskänkel. Hon va inte alls så förra gången jag red henne, men då va hon väl rätt ny o hade inte gått så myket barnlektioner o därmed inte lärt sig massa knep för att komma undan... Annars va hon lugn oså för de mesta. 

Kom hem runt 8, kollat lite film, käkat osv. Ska ner o duscha nu, sen blire nog bara film. Hööörs!
 


från majaafzelius.blogg.se

Lovar du att vara ärlig? Jaråå...
Du heter: Lina Annika Louise Svensson
Smeknamn: Linnsen ;)
Låt som när du är ledsen sörjer till?: Ja vet faktiskt inte, har ingen speciell...
Beroende av: Ipoden, mobilen, choklad, cola, mina vänner och stallet/hästarna och sen såklart min lilla prins♥
Vad tror folk om dig?: Hehe Har faktiskt ingen aning...
Stämmer det?: -
Vad får du oftast komplimanger för?: Typ mina ögonfransar och mitt hår...
Vad säger du för att imponera på någon?: Jag vet inte, ger komplimanger kanske ;) 
Hur imponerar man på dig?: Att man är sig själv fullt ut, vågar göra bort sig, man är rolig har bra humor osv. Man är sig själv o 'leker' inte tuff inför sina vänner, vågar stå för vad man tycker typ, hehe blev låångt...  
Brukar du skratta för dig själv?: Hehe, kan hända... Men händer oftare att jag sitter o gör grimarser åt mig själv typ, hehe..
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Var är du?? ;) <3
Var bor du?: Lite utanför Stockholm
Trivs du där?: Jaråå, lite långt bort kanske från alla i stan, o lite halft dött, men de e mysigt!
Äger du några converse?: Jaa
Vad har du för mobiloperatör: Comviq
Är du allergisk mot något: Neeeepp ;D 
Har du haft sex idag: Såklart, mååånga ggr!

Hur svarar du i mobilen: Aah, hallå?!
Vem ringde du senast?: Julia
Vad sa du senast till den du pratade i telefonen med: Mycket.
Antal timmar sömn inatt: Ja vet inte, kollar faktiskt inte på klockan när ja somnar...
Sov du ensam: Aa.
Brukar du komma i tid: Ja, nästan alltid faktiskt!
När mår du bra: När jag får vara me vänner o familj, och bara leva livet fullt ut ;).
När blev du fotad senast: Idag av Maja.
Hur känner du dig nu: Glad över att det är heeelg! :D
Vad tycker du om fötter: Men hej random fråga?
Vad saknar du: Min bebiii! 
Hade du en bra kväll igår: Heheh kommer inte ihåg men de hade ja säkert....
Favorit dryck på morgonen: Juice
Rakar du benen: Men jaaaa, fan va alla undrar om man rakar sig?
När brukar du oftast gå och lägga dig: När jag e trött, men brukar försöka somna i hyffsad tid på vardagar för ja e så jäkla morgontrött
Är du blyg?: Ja jag är jätte blyg med folk jag inte känner jätte bra och typ inte umgås med ofta... Världens absolut sämsta egenskap enligt mig!
Sysslar du med någon idrott: Japp ridning ;D
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag vet inte, jag har aldrig varit e sån som springer efter snygga killar som man ser första gången, bryr mig faktiskt knaaaappt om utseendet alls, personen blir ju autumatiskt snygg/söt I ENS EGA ÖGON när man börjar gilla den för den den är, o de kan man ju inte göra första gången man der den. Men sen är de ju alltid ett + om den ser bra ut oxxå ;))
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Haffa mig såklart? Hahah nej ja vetefaaan
Är du nöjd med ditt liv: Jaadå, iaf just nu, finns tider då jag inte alls är de.
Är du bortskämd: Njee de tycker ja inte
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: 'juliahofsweden' om de räknas som en kändis? Tycker hon e sjukt stark som klarar av saker även fast hon haft de tufft o hon får mig verkligen förstå att det går även när det är svårt.
Vad längtar du till?: Sooooooommarlovet!!
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja jag har världens bästa vänner!
Hur gammal är du: Fyller 15 i september, 97:a.
Tycker du om någon just nu: Jag tycker om väldigt många just nu!
Du samlar på: iiinget...
Gröna eller röda äppeln: Gröna, men vissa röda är goda.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: OM jag ringer någon är det någon av mina vänner, men jag brukar sitta o tänka ett tag på all ist så blir de bättre typ, men de bror på vad de handlar om.
Vilken tid gick du upp idag: Runt 7
När grät du senast: Grät inte, men va fett ledsen när Oscar åkte på sommarbete, hehe de va faktiskt sorgligt att veta att jag inte träffar honom förns i höst, eller okej jag kan åka till sommarhagen men ändåå!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, tycker bara de e sjut onödingt att köpa en märkeströja för kanske 700 som ser precis likadan ut som en från typ gina som kostar 200. Visst de kan va bra kvalite osv, och ja köper oxå märkeskläder ibland men man behöver ju inta ha allt i märkeskläder!
När går du upp ur sängen en helgmorgon: När jag orkar.
Vill du gifta dig: Ja.
Vill du ha barn: Ja.
Är du bra på att laga mat: Gryym!
Hur vig är du: Heheheh du vill inte veta! Har ärft min fucking stelhet av mamma! 
Vad dricker du helst när du är törstig: Iiiiiiiiskallt vatten eller cola!
Tycker du om sushi: Har aldrig smakat faktiskt men tror inte jag gör de, gillar inte fisk spciellt mycke o om jag förstått rätt så e sushi RÅ fisk?.
Vad äter du helst när du ser på film: Godis, chips o cola
Bor dina föräldrar tillsammans: Äääm... alltså näej, men dom skulle ju gjort de, om pappa levde..
Vilken ögonfärg har du: Blå-gröna typ?
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja!

Sannigar...

♦ Jag är sjuuuuuuukt rädd för typ alla insekter!
Spindlar, myror, skalbaggar, getingar, BROMSAR, osv.
Tycker dom e sjukt älckliga o sen kan dom stickas o bitas o uuuuuusch!

♦ Oscar betyder sjukt mke för mig,
mer än ni någonsin kan förstå!

♦ Jag är typ 'perfektionist', Stör mig fett mycket på alla småfel jag gör!

♦ Jag älskar när killar sjunger och dom får även gääärna spela gitarr oxå ;))
Sen ska dom ha bra huuuumor! ;)))

♦ Jag är extremt envis!

♦ Jag har feeeeeett bra humor! heheheh neeej ja skooojaa, de e typ ingen som fattar min humor... :$
Fast jag tycker faktiskt den e bra...


Dressyr på Gibsy

Jag ska ha gibsy idag på dressyren ist för dino/charlotte, för vi ska träna program så då e de typ bättre att jag har henne än dino, sen har jag inte ridit charlotte så mke heller så hon blir inte heller så bra.
Har dock inte ridit gibsy sådär jätte mke heller på sistånde, men de blir nog bra. Louisa, som annars har henne i dressyren skulle inte vara där idag så de e bara därför jag kunde ha henne, men sen ska jag ha typ Charlotte tror ja, eller dino, får väl se va johanna tycker blir bäst, själv tycker jag det blir mycket roligare att rida Charlotte.

Iaf, själva anledningen till att de e gibsy jag ska rida idag är att vi ska rida lätt B:2 tror ja, sista gången för domare och då kommer de bli kaos om ja ska ha dino, satt då tyckte johanna att jag skulle 'dela' på gibsy med Louisa den gången, så då 'provar' ja henne idag när Louisa ändå inte är där så får vi väl se
hur det gåår ;).

Ja då vet ni dee, hehe puss!

miss u ♥

image description
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

helgens planer

Tänkte köra planerna för helgen lite snabbt då.

Torsdag: Tror vi ska åka o kolla på en sak inför i sommar. Hooooooppas verkligen att de blir av för de kommer bli så sjukt jäkla underbart isf! Men de e mycket som måste fixas o de finns ju risker man tar med
de så mamma blev lite osäker, men vi får se, hoppas iaf på de bästa!
Nej jag tänker inte säga vad de e jag pratar om juste nu, ni får veta de senare när det är helt
bästemt. Några vet väl redan ifs, men aaa :P

Sen blire massa pluggning till so provet oxå o sen kanske lite träning om jag har lust ;)


Fredag: Har lite osäkra planer här just nu, får se hur det blir. Iaf om de blir av tror ja jag, maja o johanna åker in till stan eller kista.
Shoppar lite, fikar o sånt, sen får vi se om de kaaaaaaanske blir nån bio oxå... Får väl se om de finns nån bra osv... Men maja kanske skulle till landet så då blire väl isf bara jag o Johanna, men vi får see ;).
Sen får vi se vad som händer efter de, iiiingen aning just nu.


Lördag: Blir stallet hela dagen me brudarna somvanligt. Sen får vi se va de blir av kvällen. Om inte annat blire väl lite plugg o film myys :P


Söndag: Här blire bara rå-plugga hela dagen (heheh får väl se hur de blir me deee...) till so-provet... Lite filmer o sånt kanske men annars inget planerat.

@Majas place

Vi sitter hos maja nu, ska gå mot tåget oooom 20 kanske? Vi sitter o e sociala famför varsin data, igen... hehe, nej men jag chattar lite me ville, tycker han kan köpa usa converse till mig när han åker dit, men han tycker ja ska ha me sveeriges flagga ist... joo men den e vacker... ;P

Nu ska ja vara social faktiskt, ni kommer få massa inlägg senare, puusssiiiiii!

ser feeeeett slitet ut, men vill faktiskt ha långt hår igeen!

Hahaha forever alooooooonee!

Hehe, jag maja o Johannes sitter på no lektionen helt forever alonee! Alla andra hade missförstått o gått hem för att anne e på
Kurs, men vi har vikarie, vilket hon sa igår så vi som hade vart hemma nyss visste ju inte om att vi "inte" hade no. Fast vi har de så dom får skolk medans vi får en skön no lektion o bara sitta o snacka typ, men vi får typ gå nu så ja ska hem till Maja ett tag sen åker ja mot stallet ;).

Vi hörs, puuuuussss!


Tidsinställda ;)

Har fixat massa tidsinställda inlägg nu som kommer upp under dagen, lite planer för helgen, 'sanningar om mig' osv!
Men nu ska vi snart tillbaka till skolan igen, vikarie på no'n oxå idag för anne skulle oxå
på kurs tror jag ;). SköntSköönt!

Men vi hörs ikväll, om ja inte slänger in nått inlägg innan de, o sen får ni kolla dom tidsinställda, puuuuuuss!

Mihiihi fiiin bild...

Glada tjejjoooooooorr! :DDDD

Det är onsdag idag, och den här dagen har vart sjuuuukt jäkla niceeeee! Idrotten va faktiskt riktigt kul, körde fotarbete o kordination eller va de hette. KulKul, blev dock sjuuuuuukt svettig o tror ni inte att jag som faktiskt nästan aldrig glömmer idrottskläder gjorde de just idag? Jo men såklart, Men alla skulle va me ändå o de gick ju bra så de va kuuul ;). Va dock typ helt bölt, eeeeuww, o vi hade engelska efter de så kunde inte ens gå hem o byta om!
Aja, vi hade vikarie på engelskan o typ inget o jobba me så vi satt o snackade mest o gjorde nått korsord ;)). Sen hade vi lunch, gick hem till maja, åt lite bytte om osv. Sen när vi kommer tillbax till skolan för att ha bild ska bildläraren på kurs, så den e inställd, huuuuuur nice!! Så nu sitter vi hemma hos maja igen o bara chillar lite framför varsin data, sociala osv...

Har iaf no om en timme sen äre heeeeeeeelg! :DDDDDD ♥
Blir dressyr på gibsy, berättar i ett tidsinställt inlägg om varför osv som kommer upp senare så ni får nått att läsa medans jag e i stallet ;). Ska fixa de o nåra till nu dåå, pusssssssss!


Första billden jag la upp på bloggen! Typ ett år sen nu?

Kan inte sovaa

Nej o jag gjorde precis ett lååååångt inlägg med planer inför helgen osv men de försvan -.-!!!! Ni får de en Annan dag, måste sova nu, puss!


Ridningen

Fuck jävla cp blogg.se-app! Har preciiis skrivit klart vääärsta långa inlägget, tror ni inte allt försvinner då eller?

Ridningen gick helt okej, fick Charlotte. Hon va rätt fin för de mesta, eftergiven osv, men fick inte riktigt till den där känslan föräns sista traven typ... Hon gick emot ytterskänkeln då o då, tog inte riktigt den. Sen höll hon på o bytte galopp då o då men de fick ja iaf bort efter ett tag o sista galoppen va bra o hon va riktigt fin faktiskt!
Men ja tycker de gick okej, men hon va sjukt pigg, tyckte iaf jag som ridit små ponniisar, nu kändes de som hon som tar så stora steg bara rusade fram.. Hehe, men nej de va ju kul att rida henne. Hoppas ja kan ha henne i dressyren nu ist för Dino medans Oscar e sjuk...

Imorn blire dressyr på gibsy o jag orkar inte skriva varför för de gjorde ja nyss men allt försvann... Ni får veta imorn ist. Puss o godnatt!

Ååh killeeeeen! Hoppas du hare super på sommarbetet!


Mot stallet

Dagen har vart lugn, Inge jobbigt... Har vart på läxhjälp nyss me Maja Johanna o Johannes. Snälla Johannes hjälpte mig me hela första världskriget så nu fattar ja ÄNTLIGEEEEN!
Sitter nu me maja i skolan o ska strax gå mot tåget. Ridniiiiing idag, ska bli grymt kul precis som alltid ;)).

Vi hörs mer ikv, puss!


Godnatt

Jag har gjort klart idrotten o hkk, käkat middag o kollat på ett avsnitt av gossip girl o nu ska ja fixa mig för sängen. Fick världens damp nyss för att ja kom på att vi inte har hkk på torsdag för de e ju ledigt, så den blir ju ill nääästa vecka så nu har ja gjort den i onödan :((( eller okej inte i onödan men ja hade ju kunnat plugga till so provet ist!

Aja nu har ja den klar iaf, slipper tänka på de. Längtar iiiiiintee till so provet kan ja säga. Helt seriöst, om ja failar på de kommer de förstöra hela mitt betyg totalt.

Aja vi hörs mer imorn, ridning efter skolan, tror de blir läxhjälp innan de oxå, hörs, puss!


Klar me idrotten

Eller nej men sista sidan fattas så man kan inte göra dom sista frågorna...

Ska be mamii om hjälp me hkk nu för ja fattar inte hur hon menar :pp, sen får ja göra so på läxhjälpen imorn o sen får ja väl göra den i helgen ändå då...

Höööörs senare, pusssss!


Hejjagkanintekoncentreramig

Fittskolan dödar meeej! Har fan inget liv just nu, sitter o pluggar/försöker plugga heeeeeelaaa tiden!

Jag har iaf gjort halva idrottsläxan nu, rätt enkel sålänge man orkar koncentrera sig... Jag kan seriöst inte sitta still längre, skulle behöva träna lite nu, men tror ni jag he tid me de eller, NEEEEJJ!
Hahah vilket jävla dampinlägg de här blir!

Ska sluta tråka ut er nu o försöka bli klar me skiten, puss!


Pluggaaa

Känns som de står något me plugg i varenda rubrik just nu?

Jag kom iaf hem vid halv 4 från en skön dag i skolan, matten gick tom rätt fort idag, idrotten va KUL (?) spelade badminton o freesbie ;). Vi satt o snackade massa heeela rasten, no'n va bra, blev klara me rapport grejjen o hon sa att den va jätte bra ;)), so'n va oxå helt okej.. Hehe vet inte vrf ja skriver om skolan? Tycker själv inte att de e speciellt kul att läsa om skoldagar men nu får ni stå ut me de idag ;).

Iaf, har precis ätit lite o nu ska ja sätta igång me so'n eller idrotten o hkk... Måste göra allt de idag, vetefan hur ja ska hinna... Asså seriöst mina lärare suuuugeer på att planera! Vi hade typ inte en ända läxa på flera veckor fram till förra veckan typ. Då kom ALLT sammtidigt... O dom säger att vi ska PLANERA våra läxor?

jag ska börja nu då, höörs!


Måndag

Hejhej! Sitter mie Maja i skolan o snackar maaassaa! Heheh, vi har ju inte träffats på typ en vecka knappt så vi har mycke att ta igen! Har no snart, sen so o sen slutar viiii!! ;)).
Juste vet niii!!! Jag fick A på mitt spanska prov!!! Hade 79/80! Trodde faktiskt ja skulle haft mer fel ;p.

Men nej vi hörs, puss!


Godnatt!

Har kollat på en Beck film me mammii, ska sova nu. Har inte fått de minsta plugg gjort Ida, bra lina!
Nej men godnatt!


Trueee


Ute i solen

Har fortfarande inte blivit nått pluggande, ligger iaf ute i solen nu me lite frukt - myys! Sjukt jäkla varmt ute asså! Nej men ska bara ligga här o slappa nu ett tag, hörs!


.

Ska försöka göra lite so nu då... Jag oooorkar intee! Men de e långhelg nästa vecka så lär ju få bli en del plugg då, o imorn oxå... Tisdag o onsdag lär ja knappast hinna me nått, kanske läxhjälpen på tisdag... Vill helst få de klart innan helgen så ja slipper tänka på de dåå...

Hörs!


Ååååååhh!

Kan inte koncentrera mig idag! E så vissa dagar, så när ja läser börjar jag tänka på något annat, så sitter ja o tänker på de sammtidigt som jag fortsätter läsa, men då fattar ja ju ingenting av texten -.-' Så just nu e de inte ens någon ide att försöka... Ååh jag som ville få de gjort! Ska kolla på en film o sen försöka plugga lite igen, puss!


Pluggaaaaaaa

Sitter ute i solen nu me so'n. Har dock inte börjat än, men ja ska göra de strax så jag blir av me de! Ganska skönt väder idag oxå ju? Mee liiike! ;)

Nej
Men ska fixa so'n nu då, hööörs, pussen!


Godmorgon!

Ja vaknade nyss, ska kolla lite bloggar o sånt sen gå ner o käka frulle.
Blir massa plugg idag, so osv. Ska försöka få de gjort ganska fort så kan ja chilla lite resten av dagen o bara kolla lite film, duscha, fixa grejjer till imorn osv.

Men ja ska gå o käka nu, jättegungriiig!
Puss!


Godnatt!

Ska sova strax. Imorn blire mest plugg tror ja. Orkade inte göra nått idag.
Så sjukt jäkla skönt att de bara e tre dagar skola nästa vecka, Sen e de långhelg!

Men nej ja ska sova nu, hörs imorn, sov gott!


ett minne...

Sa ju att jag skulle göra ett inlägg om de så nu gör jag de lite snabbt.
Asså jag är typ mest glad att jag kommer ihåg det så bra, in i detalj lixom, o att de har med pappa o göra...

Iaf, jag va typ 5-6 år? Min pappa jobbade på sas o skulle åka till Amerika, USA tror ja, me jobbet. Så typ nån/några dagar innan, satt jag i de vi kallade 'lekrummet' då, kommer inte ihåg exakt vad jag gjorte dock, men då kom pappa in o ville att jag skulle komma. Så gick vi in i matrummet o satte oss på kortsidan, jag satt på vänster sida o han på höger. Sen fråga han typ vad jag ville att han skulle köpa till miig därifrån. Jag sa att jag ville följa med typ, men han sa att han skulle jobba och att det nte skulle va kul för mig där då. Så han sa att vi skulle åka dit hela familjen när jag blev 10 för då hade min lillebror blivit lite äldre osv. För han va typ bara knappt 1 år nu. Aja, så jag sa att jag ville ha en blå gossedjurshund, eftersom min favoritfärg var blå när jag va liten, ville ha ALLT i blått o sa blått till allting, sen för att jag älskade hundar men pappa hade sagt att jag skulle få en när jag blev 10 (även det va 10 år, vet inte varför....), så de fick bli en gossedjurshund sålänge...

Jaa de va typ de.. Sen några månader innan jag fyllde 10 gick han bort och de blev ingen resa till amerika... Men hund blev de iaf eftersom även min mamma ville ha en ;).
Btw. så har jag fortfarande kvar den där blåa gossedjurshunden... ;)

Har gryyyymt många andra bra minnen som e ''roligare'' än det här men jaa.

Ska fortsätta kolla på gossip girl nu eller så sätter ja på nån annan, puss!


Frågor, del 2

This / That?
 
- Åka bil / Åka kommenalt?
Åka kommenalt
- Sommar / Vinter? SOMMAAAAAARR!
- Fota / Rida? Rida
- Rosa / Grönt? Rosaaaaa
- Film / Tv-Serie? Tv-Serie
- Svt1 / Tv4? Tv4 för att de e bäst progam där, men svt1 för att de inte e reklamer ;P


Favorit?

- Färg?
De beror på vad men ja tycker om de fläst färger bara man matchar dom bra ;)
- Dricka? Cider och cola
- Mat? Taccos kanke?
- Klädsel? Jag vet inte, leggins o nån snygg tröja sen converse o skinnjacka/jeansjacka til de typ... ;P
- Årstid? SOOOOOOMMAAAAARRRR! ;D
- Godis? Sura godisar, choklad och lakrits ;)
- Glass? Gillar inte glass så mke, men typ calippo shots ;))
- Kakor? KLADDKAKAAAAAA! ;D


Bästa...?

- Sommaren?
Sommaren 2011, lätt! Men jag tror den här kan bli såå grym om de blir som jag tänkt... ;DD
- Dagen? Ojj många, vet inte faktiskt...
- Minnet? Shit har sjuukt många bra minnen, många från förra sommaren osv. Men ja har ett jätte bra minne, eller ja vet inte, är mest glad att jag äns kommer ihåg de för de betydeer mycket. Kan ta de i ett annat inlägg sen för de blir aldeles för långt här.
- Vän? Hanna Ploog, Maja Kärki, Magda Kristiansson, Maja Afzelius och Johanna Lindström!
Som ni säkert märker är de dom jag umgås mest med oxå, men jag har alltid nästan ''bara'' umgåts med mina BÄSTA vänner. Är ju me andra oxå men inte alls lika mycket! O det känns bara ''onödigt'' att umgås me dom jag inte har riktigt kul med o kan prata om allt med, när de finns dom som jag kan de me, fattar ni vad ja menar? Sen är de klart ja är med andra oxå men jag har, som jag tror ja sagt nån gång innan, häldre några 'bästa' vänner än många halvbra ;). Heheh fan vilken lång text de blev om dehär nu dåå!

Gossip girl

Ligger i sängen me popcorn, bilar och cider nu o ska kolla nåra avsnitt av gossip girl o sen kanske nåra av new girl oxå om ja orkar ;). Ska fixa klart frågorna oxå, hörs, puss!


Bilder från valborg, del 1


Tidsinställt...

Har fixat ett tidsinställt inlägg som kommer upp senare ikväll med lite bilder från Valborg ;). Blir en del 2 osv sen nångång oxå ;)).

Nu håller ja på o fixar vitlöksbröd, såå gott!
Måste ta ut dom nu, puss!!!


hej oska

Wihoo nu oskar de typ oxå? Vilket helvettes väder de haar vart idag, fyyyfan! Har vart i stallet till halv 6-6 typ, o tror ni inte dom ville rida ute idag, trots att de regna? Joo såklart o mimmi gick ju oxå me på de, så där stog jag med ella o johanna under de lilla tak som fanns o kollade när dom red i de kalla o regniga vädret -.-' Uuuusch va jag hatar att bo i sverige idag...

Jag ska iaf mysa ner mig i sängen nu framför en film, sen ska vi väl äta snart oxå. Men ska fixa frågorna nu oxå o fixa lite andra inlägg som kommer upp under kvällen, puuuuussi!


Godmorgon!

Jag vaknade nyss, så skönt att få sova ut lite!
Hursom, dagen spenderas somvanligt i stallet me tjejjorna, sen får vi se me kvällen, skulle behöva plugga... Aja om inte måste ja göra de på söndag, HELA DAGEN typ, kulkuuul..

Aja ja ska fixa lite bra bloggning under kvällen tror ja iaf, har vart sjukt dåligt den här veckan känner ja, ska fixa resten av frågorna, ett "this/that" inlägg osv ;)).

Ja ska strax gå upp o fixa mig sen åker ja till stallet vid halv 1. Hinner nog me något snabbt inlägg innan de, puuuuss!

Världens finaste bild på lilla beboo när han blir 2:a plaserade med Anna i hoppning på sorunda!


Godnatt

Har suttit o kollat lite avsnitt av gossip girl sen ja bloggade sist. Känns som de va jätte länge sen ja såg dom avsnitten? Kommer inte igåg när men sååå länge sen va de ju inte... Men när ja o Sofie kollade på de idag kom ja typ knappt ihåg nått så kände att ja behövde kolla igen, herregud, kort minne... ;p. Men de e sjukt bra iaf så för er som inte sett e de ett måste! ;)).

Nu ska ja sova, blir stallet imorn, sen hem o plugga... Nä kanske inte, får se, måste iaf plugga so hela söndagen...

Men vi hörs mer imorn, puss!
Juste frågorna ja gjorde innan som ja sa skulle komma upp del 2 osv under kvällen, får se när dom kommer för ja kom inte ihåg vart ja hittade frågorna så antingen får ja väl komma på egna eller hitta nåra andra, men ni får dominorn om ja hinner, puuuuuss!


Klaaar! :DD

E helt klar med engelskan nu tror ja! Kanske ska fixa lite småsaker men tror inte de behövs, så jääkla skönt att ha den klar! Nu e de bara so provet kvar o sen lite häften o skit!

Sitter o kollar på hockey nu, vet inte varför ja har börjat kolla på de så mke
men de e rätt kul när Sverige spelar faktiskt ;). Men de e ju inget man MÅSTE se, nivet satt man spelar in eller nått om man inte e hemma, men kollar på de för att mamma gör de o ja orkar typ inte göra nått annat :p. Assååååå Hahah vilket babbel de blev om deee!
Men kanske går upp o sätter på en film nu... ;). Puss!


FRÅGOR DEL 1

Dagens....?
- Humör?
Vanligt?
- Klädsel? Skjorta, tights
- Roliga? Vet inte...
- Längtan? Sommarloooooooov! :D
- Att göra? Plugga... -.-'

Färg på...?
- Tröja?
Typ blå-vit rutig skjorta
- Byxor? Svarta tights
- Trosor? Marinblå spets
- BH? leopardfärgad me rosa spets
- Strumpor? Svarta

Vad..?
- Gör du just nu?
Skriver svar på dom här frågorna...
- Gjorde du nyss? Pluggade
- Ska du göra? Fortsätta plugga -.-'
- Väntar du på? Att jag ska bli klar me dom här frågorna o alla läxor o skit
- Vill du ska hända? Att Oscar ska vara friiiiiiiiiiisk!!!
- Vill du göra? Rida min finaaaaa!!!
- Ska du göra i sommar? HA KUUUUUUUUUL O NJUTA GALEET! :DDDDDD


Jag orkar inte göra hela så tog de 3 första delarna så kommer resten senare ;))

Freeeedaaaaaaaag

Så skönt! Dagen har vart okej oxå, på håltimmen gick ja o Sofie o köpte maaaaassa godis sen gick vi hem till henne o kollade på gossip girl. Sen skulle vi gå tillbaka, men när vi kommer halvvägs börjar de SPÖregna. Så vi blev dugnsura o uuuuusch!
Hade iaf bara engelska o sen slutade vi så de va skönt. Nu ska ja plugga... Wiiihoo!!! Ååååh, ja har engelska redovisning på onsdag o so prov nästa måndag. Sen har ja massa smågrejjer oxå... Kul att behöva plugga på en helg lixom!

Nej men ska väl sätta igång dåå, puss!


This/that

Mobil / IPOD

Facebook / BLOGG

NO / so

MATTE / spanska

CONVERSE / kängor



Skön lektion

Han kom inte så man fick ta närvaro i en annan grupp o sen satt vi utanför o 'jobbade' i böckerna... Sen kom Sofie ut så nu sitter vi gör hennes matte ;). Har rast om typ 10 så då ska vi väl äta sen får vi se.

Har uppdaterat rätt bra nu på morgonen ju? Cptråkiga inlägg men ändååå! Heheh...

Ska fixa ett roligare inlägg snart kanske, puss!


...

Matteläraren kommer inte så alla sitter här o gör typ ingenting...

Typ ingen av mina vänner som går i samma grupp som jag heller så om vi slutar kommer ja typ sitta här helt forever alone tills dom andra slutar heheh...

Nej men ja aka kolla lite bloggar o shit så vi hörs senare, pussen!


Matte

Har haft spanska prov nyss o de gick väl okej... Lite småfel tror ja för han hade lagt in massa som egentligen inte skulle vart me.
Har matte nu iaf, sen rast en timme, den so, sen rast igen en timme o 20 min, sen engelska... Men ska försöka komma ifrån lite tidigare från so'n så vi hinner till donken ;). Får se, men vi börjar nu så ni får ha en bra dag, puss!


Godnatt

Nu har ja sett klart new girl o ja ska bara borsta tänderna oså sen ska jag sova. Får se hur de går för ja har vart helt hypead hela kvällen... Aja vi hörs imorn iaf, Puss&Godnatt!


Let's dance

Ja sitter i soffan o kollar lite bloggar medans let'a dance e på tv. Väntar på att new girl ska börja, sen ska ja lägga mig o sova tror ja. Spanska prov första imorn så ja måste va pigg annars kommer ja skriva massa slarvfel...

Hann inte me nåra tidsinställda men de blir bättre imorn ;)). Kanske lite snabb update i skolan oxå om ja hinner.
Har ingen musik imorn heller btw. Så vi har 1 timme o 20 min rast mitt i dagen... Hoppas vi kan locka till oss att slippa engelskan så slutar vi 20 i 1!
Håller tummarna ;).

Men nej vi Höörs, puss!


New girl

Ska se på de senare så ja måste bli klar me spanskan snart. Tror ja kan de mesta men e osäker på en del... Aja jag ska plugga vidare sen fixa lite till imorn o sen om ja hinner kanske jag fixar lite tidsinställda som kommer upp imorn under dagen ;).

Ska försöka blogga bra under kvällen så vi hörs puss!


Plugg...


Torsdag

Dagen har vart bra. Failade dock totalt på hkk-tårt-grejjen.. Hahah! Va me Tora men hon va sjuk så då hoppade Johanna o Sofie in i min grupp ;). Iaf, vi skulle göra klasdkaka som botten lixom, men vi tog ut den för tidigt för annars skulle den inte hinna svalna, vilket den ändå inte hann göra, så grädden smälte totalt o kladdkakan typ mosades o javetintevad! Hahaha men den blev fett god iaf! ;)).

Efter skolan åkte ja till jakan, träffade Johanna oxå så hon följde mee. Köpte lite underkläder bara.
Kom hem runt 5? Har städat lite i min garderob o nu ska ja plugga... Wehoo tagga spanska prov imorn lixom... Eller? Aja de måste göras så ska sätta igång me plugget nu.

Ni får en dålig bild på de ja köpte sålänge, hörs puss!!


Bad update

Har vart sjukt dålig uppdtering hela veckan kom ja på, har en massa läxor helt plötsligt, sen e de stallet o massa som tar tid så de blir inte så bra den här veckan. Ska försöka hinna fixa nåra tidsinställda imorn sen blire förhoppningsvis bättre updatering i helgen ;).

Ska kolla bloggar o sånt nu sen sova. Blir rätt skön dag imorn så, ska försöka hinna me lite bloggning under dagen oxå. Juste Tora, du måste komma imorn, e ju tårt-grejjen o ja kan ju inte göra hela tårtan själv juue!

Heheh e typ ingen som fattar men ja orkar inte förklara nu, hörs imorn, puss!

Hoppas du har de bra nutteee!


Dagen

Dagen har vart skön. Musikalen va grym o alla va jätte duktigaa ;D.
Vill oxå kunna sjunga, ser fett kul ut att göra de där!

Efter skolan satte ja mig på tåget mot stallet men kom på att klockan bara va 3 o ja rider halv 6 så ja gick av i jakan ist o kolla på lite kläder osv helt forever alone... Heheh, men de va rätt skönt ändå, hittade lite grejjs men hade inga pengar så kaaaanske åker dit en snabbis imorn, får se om ja orkar o hinner eftersom ja har spanska prov på fredag oxå så måste plugga.

Sen åkte ja vidare mot stallet, dressyr på Dino, gick sådär. Gick okej första halvan typ, menar då tempot osv, inte formen för den va kass hela lektionen, men sen börja han springa ifrån arbetet o de blir bara kaos. Efter frågade johanna om ja ville ha kvar honom eller om ja hade något annat önskemål. Sa att ja kanske skulle vilja prova Charlotte, så ja ska göra de nästa vecka typ om hon kommer ihåg de. Har dock inte ridit henne på 2år tror ja så vi får se hur de går!

Kom hem 10 över 7 typ, gick ner o duschade, raka mig, tvätta håret osv. Har nyss ätit o nu sitter ja o kollar på hokeyn, fattar egentligen ingenting förutom att dom ska göra mål men de e kul, hehe ;p.

Aja ska fortsätta kolla, hörs puss!


Vitsippa

Kom hem runt 8. Ridningen gick väl helt okej, fick vitsippa o hon va lite galvseg men fick lite bättre bjudning i henne efter ett tag. Annars va hon ganska fin för de mesta :)). Sjukt bra ponny att lära sig saker på!

Dagen har vart bra, o imorn blire fett skön dag tror ja! Först äre ifs svenska, men sen e de bara musikal (ska bli grymt kul att se eftersom Maja e huvudrollen! :DDD) sen rast tror ja, sen hara bild o no! Feeeett nice! Sen blire dressyr på Dino efter de, o imorn ska de tamejfan gå bra. Hahah! Nej men ja vill verkligen ha den där känslan på honom så ja vet att ja kan o vet vad ja ska fortsätta sträva mot.

Aja nu ska ja iaf kolla lite bloggar o shit o sen plugga lite sen sova tror ja.
Vi hörs imorn, puuuuuuusss&godnatt!
Ska försöka uppdatera lite bättre imorn oxå!


SaknarDigEnormt!


Tröööött!

Har gjort klart religionen och börjat på engelskan. Ska fortsätta lite snart tror ja o sen på läxhjälpen imorn. Måste göra spanska oxå men ja får göra de på tåget till o från stallet imorn o onsdag, sen på torsdag oxå. Aja de löööser sig ;).

Ja ska äta nått nu o sen fortsätta lite me engelskan om ja orkar...
Puuuusss!


Pluggapluggapluggaaaaa!

Måste verkligen plugga nu, har massa att göra o jag har typ bara idag på mig!
Ska göra klart religionen o sen måste ja göra engelskan. Sen får vi se vad ja hinner.
Men vi hörs, puss!


Titanic

Satt o kolla på sista avsnittet av titanic på 1:an. Har inte sett dom andra, o har inte sett titanic förut heller... Känner mig typ lite ensam om de, heheh...
Ångrar dock att ja såg den nu, FYFAN va hemskt! Vetefan om ja vågar åka på kryssning nå mer? Jävla skit, de som e så kul. Men ja har "alltid" varit rädd för vatten. Eller inte rädd kanske men ja har tyckt de e läskigt när de e djupt, mörkt o man inte ser bottnen o att de e mke folk på samma ställe. Tycker de e jätte obehagligt.

Aja, nu ska ja iaf sova, e sjukt trött efter helgen o nu väntar en helvetets skolvecka. Längtar mer än någonsin till helgen nu!
Sov gott, puss!

MyHeart


Söndag

Dagen började me att deras bilgarage inte gick upp så vi fick inte ut bilen, så vi fick åka tunnelbana ist o hann precis.

Sen stog vi i insläppet hela dagen, o sen va ja kvar en stund efter för mamma skulle rida o så åkte min lilla pojkiii på sommarbete så ja stog o gulla me honom ett tag. Åååh ja saknar honom galet mke redan! Helt sjukt att man kan sakna ett djur så mycke, o ja ska klara mig utan honom ända till i höst! Hur ska ja klara dee? :'((
Hahahah va de låter överdrivet, men ja e helt seriös! Lilla gulle! Har haft honom i dressyren i 3 terminer nu tror ja o jag har lärt mig galet mycket på honom!

Aja nog om de nu, har iaf precis ätit middag, taccos! Har massa plugg att göra igentligen, tror ja har 2 läxor/inlämningar, en engelska-redovisningssak och som om inte de räckte har ja spanska prov på fredag -.-'
Fyfan, fattar inte hur i helvette (ursäkta språket) våra lärare tänker, dom verkar typ inte prata me varandra över huvudtaget. Dom säger att vi ska "planera hur vi pluggar till prov osv." själva har ingen av dom lagt prov/inlämning/stora läxor över huvud taget sen innan påsk tror ja o nu kommer allt på en gång. Hahah vilket "damp uttryck" de blev!

Men ja har såklart glömt alla böcker utom engelskan i skolan o den orkar ja inte heller göra nu så de blir feeeeett jobbigt imorn!

Vi hörs, blev aldeles för långt, puss!


Åker mot stallet

Vi åker om en kvart, blir att stå heldag för magda e sjuk :((.
Men jag tänkte bara updatera lite snabbt, puss!


Hos magda

Sitter hos magda nu me hanna o Elsa. Har vart i stallet hela dan, sen kom vi hem hit runt 6-halv 7 nångång tror ja.
Sen vid kanske 7, halv 8, gick vi till Ica för att handla lite till kvällen. Heheh blev lite galet... Va helflummiga o Hanna körde runt mig i en kundvagn i hela butiken, men de va fett kul! Sen garva vi o satt o misstolka typ allt...

Nu har vi precis bäddat o fixat, o nu sitter vi me chips, ostbollar o cider o kollar på sex and the city 2. Myys!
Tror vi ska sova efter de för vi ska upp sen imorn vid kvart i 7 o åka till stallet. Blir ponnytävlingar imorn, mke roligare än häst ;)). O vi ska stå vid insläppet hela dan, kommer va helt slut efter de, e redan sjukt trött i benen efter idag. Låter inte alls jobbigt att stå o öppna en grind, men om man gör de hela dan flera timmar i rad blir man rätt trött :pp.

Men aja, nu babblar jag, ska fortsätta kolla, puss!


Stallet

Åker ner mot stallet nu, ska stå funktionär i eftermiddag o ja vet inte hur länge de håller på + att de inte e varmaste vädret ute så nu åker dunjackan på, Hahah i maj? Nej men de e en blandning mellan vår-vinter jacks så Ja, men måste dra nu puss!


Godnatt

Är sjukt Depp Ida, orkar inte me nånting o mitt huve e fullt av tankar. Vill bara få ut allt o tänka på nått annat...
Har iaf precis fixat Hannas header, fick dock inte in den på bloggen för de blev knaaas. Ska till stallet imorn, e funktionär på eftermiddagen, får se när ja åker ner... Sen e ja de på söndag morgon oxå, måste upp fett tidigt typ -.-'

Hörs imorn, ska sova snart, godnatt!


Raise your voice

Sitter o kollar på den nu, sen får vi se va ja hittar på, blir antadligen en film till, eller så kanske ja fixar en ny header till bloggen ;)). Får seee.
Juste hanna, skicka bilder så kan ja kanske fixa din under kvällen ;))

Hörs, puss!


Jobbiiiiiiiiiiigt!

Fan va de blev mke läxor plötsligt!
Har spanska prov på fredag, som vi fick veta IDAG! Sen har vi en engelska "redovisning-inlämningsuppgift", religion text att lämna in, svenska-reklamgrej... Och ja tror inte vi har haft en ända läxa sedan påsklovet typ? Kanske en
Per vecka, men inget stort lixom. Sen har vi so prov på första v-kriget i slutet av maj nångång oxå. Och allt de här ska vi hinna me på 15 skoldagar, fatta va stressigt!!

Jag åkte hursom hem direkt efter skolan, orkade inte göra nått Ida. Kollade på film o åt lite typ. Har precis ätit middag oxå o tror ja ska sätta på en film till nu, eller så kanske ja gör lite plugg, annars blire feeeett mycke nästa vecka för ja hinner typ inte me nånting i helgen eftersom ja ska va funktionär i stallet typ heeela.

Ajaaaa, vi hörs, puussssss!


This/That - Ridning

Skimmel / Svart
På landet /
I stan
Trav / Galopp
Sto /
Hingst
"Helfärgade" / Skäckar
Benskydd / Lindor
Dressyrspö /
hoppspö
Vojlock / Schabrak
Rolf-Göran /
Malin
Jakob! (ponnyakuten) / Nicholai(ponnyakuten)
C-ponny / B-ponny
image description


Freeedag!

Såå skönt! Har precis haft rast o har so nu om 5 min. Sen e de bara musik o engelska kvar. Tror ja ska hem sen, e sjukt trött Ida o e på halvdåligt humör oxå. Ska fixa lite i mitt rum o sen får vi se. Börjar nu, puss!


Godnatt

Försov mig imorse så vaknade en kvart innan bussen gick, men mammi va snäll o skjutsade mig ;). Måste iaf sova nu så ja inte gör de imorn igen, puss!


Hahahahha Hanna!

Mihihi va söt due!


New girl

Jag sitter i soffan o kollar på de nu men de e reklam så passar på att blogga lite snabbt.
Åkte till stallet efter skolan, satt o snackade me chejjorna ett tag sen tog ja ut Oscar en sväng mot vattnet o maja földe me o fotade ;D. Han va lugn i början, sen blev han lite pigg på vägen tbx, sen kom Linda me sina elever o då när han såg sina kompisaar blev han lite halvgalen o småstegra lite, haha söööten!
Sen kolla ha bär dom red o sen tog ja tunnelbanan me Hanna ;).

Har lagat middag nu oxå, hur gryym? ;D
Ska se klart new girl nu o sen gå ner o duscha sen göra klart spanska läxan, Höörs senare puss!

Bild på mig o vääärldens finaste lilla pojkiii!


Tora o Sofie!


Hallihallå!

Sitter i skolan me Sofie o Tora o har rast. Hade hkk innan o vi bakade världens godaste bullar ;)!
Har svenska om typ 10 min o sen religion efter de o sen slutar jag! Såå skönt! Efter skolan ska ja fixa en spanska läxa o sen åker ja till stallet tror ja ;).

Vi hörs, puss!


Every night i fall asleep to late, Every morning i regret it. Then i fall asleep to late Next night too.

Ååh måste somna tidigt idag. Ska fixa lite grejjor o sen blire sängen, puss o godnatt alla söta!


Onsdag

Ridningen gick rent åt helvette fram tills typ dom sista 10 minuterna. Vi hade galopparbete vilket går åt helvette på honom för han bara springer, men i slutet arbetade vi lite på volter o då blev han mycke finare. Lite springig men de får vi öva bort.
Efter ja hade ridit bytte ja om o tänkte åka hem men då fråga Rebecca om ja kunde ta ut Oscar, o självklart sa jag ja! Lille bebiiiin! Gick ner mot vattnet o tillbaka, han va lite tittig o pigg men de gick bra! Gud va ja kommer sakna honom i sommar, får ju inte rida honom igen förräns i höst! :'((

Ja har iaf precis ätit middag o nu ska ja ner o duscha. Imorn blire skola, sen ska ja fixa en spanska läxa o sen åker ja ner till stallet tror ja ;)).

Nej ja måste duscha nu, puss!


Guuuulle!


Mot stallet

Sitter hos maja nu men ja ska gå om nåra minuter så de får bli ett snabbt inlägg.
Dagen har vart rätt okej, o efter skolan gick vi hem hit. Har ätit lite o såå. Blir dressyr på Dino idag då, inte så super taggad faktiskt, men de blir säkert bra ;P. Åker hem sen så ja e väl hemma runt 8 tror ja o då blire duschen o sen kolla tv tyyp...
Men nej ja vet inte vad ja ska bogga om nu så vi hörs ikv. Puss!

Ni får nåra bilder från förra veckan sålänge ;)


Godnatt!

Sitter o kollar på tv nu, ska kolla klart o sen ska ja fixa lite till imorn, sen sova. Orkar inte bloggar nått mer Ida så vi hörs imorn ist. Puss o Godnatt!!

Bild från igåår


Fuuuuuck!

Hade tänkt lägga upp lite av bilderna men sen cepade de sig så allt försvann o bilderna fanns inte i arkivet eller nånting så ja orkade inte göra om. Ni får dom en annan dag.


Har precis käkat lite middag o nu ska jag chilla framför tv'n resten av kvällen... Känns sådär lagom kul me skola imorn oxå ://.

Aja vi hörs puss!


Tisdag

Hejhej!
Kan berätta lite kort om min dag. Efter frukosten gick vi o fotade lite, sen bytte vi om o gick ner till båtmacken o köpte glass, satt där ett tag o snacka oså. Sen fortsatte vi bort mot klipporna vid vattnet o fotade lite där o satt där ett tag, sen gick vi hem o grillade lunch. Åt o sen vet ja inte vad vi gjorde, sen satte vi oss iaf o ladda över bilderna till datan så ni får dom senare eller en annan dag.
Sen gick hon iaf runt 5-halv 6 nån gång, o ja ha kollat på en till film, men nu ska ja gå ut.

Vi hörs senare, puss!


Frukost ute i solen ;)


Godmorgon!

Godmorgon alla fina!

Vi vaknade vid 9 för att jag glömt stänga av min väckarklocka, IGEN! Haha men aja, vi satte iaf på en film så den sitter vi o kollar på nu...

Ska gå upp o äta frulle sen efter de. Ha de bra, puss!


Godnatt

Vi orkade inte se klart filmen så vi ska sova nu ist. Hörs mer imorn, puss!


me johanna!

Johanna kom vid 8 ungefär, sen drog vi ner till båtmacken direkt, men de va verkligen inget där, bara en massa pensionärer som satt på serveringen o drack öl typ :ppp...
Så vi gick hem o hämta kameran o gick ner till vattnet o fota lite ;). Sen gick vi till donken o satt där ett tag me varsin glass o snackade lite. Så satt vi där till halv 10 kanske, o sen gick vi hem o bytte om till mjukiskläder o gick ner till studsmattan o fota lite till, sen gick vi in o hämta lite filtar o så för de började bli kalt, sen gick vi ut igen o satt där o snackade o skrattade maaaasssaa! Har såå kul me bruden!

O jaa, sen gick vi in runt 12 o nu sitter vi kollar på hur många lingon finns det i världen ;)). Sååå sjukt gullig film!

Aha ska fortsätta kolla nu så hörs vi senare, puss!!


RSS 2.0