"
"

LOL

Vaknade en halvtimme innan bussen för mami ringde, tur de annars hade ja missat den...
Mötte iaf upp tjejorna i stan runt 12. Vi gick typ o åt lunch direkt o sen gick vi runt i lite affärer typ. Sen kom Hanna o då köpte vi biobiljetter o så satt vi typ o chilla i två timmar tills bion börjadeeeee.
Den va lika bra som förra gången - om inte ännu bättre! Åååhh asgrym film verkligen, sen så e de ju oxå ett + att han som spelar Kyle är helt underbart snygg och både sjunger o spelar gitarr... Hehh! Sen tycker jag faktiskt filmen har riktigt bra musik oxåå, eller så e de bara för att de är han Kyle som sjunger, haha, nejråå, den e bra ;).

Iaf! Efter filmen gick vi till odenplan o till vasa parken. Så vi satt där ett tag sen skulle Hanna dra o eftersom vi skulle åt samma håll så åkte vi sammtidigt. Så kom väl hem runt halv 8 kanske.

Har typ gjort iiiingenting sen dess, tänkte gå en långpromenad me Molly men skulle bara göra de o de först o nu e de mörkt så nu vågar jag intee...

Ska väl sätta på en film eller så o sen sova. Ska träffa tjejerna imorn igen o bada om de e bra väder, annars får vi se vad vi hittar pååå.
Ska iaf rida sen på kvällen.

Men vi hörs, pusspuss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0