"
"

Svar...

Magda om Svar...:
nej vad fan, vi tänker fan heller inte på oss själva. Det ändå vi vill är att vi ska rida i samma grupp och vår vänskap ska bli samma och det kommer inte bli så och det kan inte göra något åt. Vi kan vara ju vara kompisar (bästa) men det blir inte samma sak men ja skiter i för ja orkar fan inte bråka..... och ni som kommenterar ... visst det är snäll mot lina och så men ni vet egentligen ingenting om detta för det är mycket fler saker än detta menar inget illa..... Du tycker att vi är dåliga kompisar och vi tycker att du är det och det är ingen som har rätt eller fel så ja tycker vi lägger ner detta för vi kommer ändå ingenvart,,,och så byter lina om hon vill vi blir besvikna och ledsna men om det är det rätta du vill så........ ;(

SVAR: Nähä? o Vem tänker ni på då da? Inte mig iaf! Jaa visst, de e ju ni som håller på o bråkar om allt, ja har ju inte bett om de här precis. NEJ ja vill inte göra er ''ledsna o besvikna'' men de e ju inte det de handlar om!!

Kommentarer
Postat av: Magda

Man blir ju bara argare och argare för att du anklagar oss..... säger inte det är fel men jag orkar inte bråka längre så jag säger bara förlåt och så kan vi snacka på söndag ? :)

2011-12-09 @ 15:44:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0